Αλλαγές/Επιστροφές

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Για την πραγματοποίηση της επιστροφής, το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη παραγγελίας και το ειδικό έντυπο επιστροφής που βρίσκεται εντός της συσκευασίας.
Πιο συγκεκριμένα, έχετε τη δυνατότητα:

 1. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν στο φυσικό μας κατάστημά, Centro Boutique Καπετάν Σταμάτη 33, Σάμος, έχοντας μαζί σας το προϊόν και την απόδειξη αγοράς.
 2. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εφόσον η αγορά έχει γίνει μέσω αυτού.
  Για να γίνει αυτό, προχωράτε σε νέα παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα centroboutique.gr επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής, την αντικαταβολή, ώστε να γίνει η αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από το επιστρεφόμενο προϊόν, και σημειώνοντας στο πεδίο «Σχόλια» τη λέξη Αλλαγή.
  Για την επιστροφή του προϊόντος, χρειάζεται αυτό να είναι πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του, να περιέχει την απόδειξη αγοράς και συμπληρωμένο το ειδικό έντυπο επιστροφής σημειώνοντας το κουτάκι «Πίστωση/Αλλαγή». Στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία της Speedex courier ή της Easy Mail courier δωρεάν. Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την αλλαγή ή την επιστροφή των χρημάτων σας, άρα δε χρειάζεται να το πληρώσετε στη μεταφορική.
  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη μεταφορική, θα επιβαρυνθείτε εξ’ ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών, το οποίο θα καταβάλετε στη μεταφορική με την αποστολή του δέματος.
  Ενημερώνουμε πως το τελικό ποσό με την πίστωση δε θα φανεί αυτόματα με την εκτέλεση της παραγγελίας σας, αλλά θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της επιστροφής σας.
 3. Να πραγματοποιήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, εφόσον η αγορά έγινε μέσω e-shop.
  Αυτό ισχύει:
  – Για όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Ελλάδα
  – Για όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Κύπρο
  – Για όλες τις χώρες του εξωτερικού

Επιπλέον διευκρινίσεις:

 • Από την στιγμή που θα παραλάβουμε το προϊόν και περάσει από ποιοτικό έλεγχο, θα ενημερωθείτε με σχετικό email για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για την επιστροφή των χρημάτων σας είτε για την αλλαγή που έχεις επιλέξει.
 • Εάν διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επιστράφηκε, θα γίνει επιστροφή του δέματος και σχετική επικοινωνία για την επίλυση του ζητήματος.
  Ελάττωμα μπορεί να θεωρηθεί και οποιαδήποτε ανεπιθύμητη οσμή.
 • Αλλαγή των επιλογών επιστροφής από «πίστωση/αλλαγή» σε «επιστροφή χρημάτων» πέραν του διαστήματος των 14 ημερών δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
 • Η δοκιμή των υποδημάτων θα πρέπει να γίνει σε μαλακό τάπητα για αποφυγή οποιασδήποτε φθοράς, διαφορετικά δε γίνεται αποδεκτή η επιστροφή.
 • Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δε δέχεται επιστροφές σε καλσόν, εσώρουχα, μάσκες και σκουλαρίκια.


Η επιστροφή θα πρέπει να γίνεται στη διεύθυνση:
Centro Boutique
Καπετάν Σταμάτη 33, Σάμος
ΤΚ 83100
Τηλ: 2273025050